RSS

Bonusuri

07 Nov

Bonusuri

bonusuri
Bonusul de munca si de lupta  sunt oferite de guvernul tarii in care va aflati. In sectiunea acasa puteti vedea atat bugetul tarii, cat si numarul de cetateni din tara. Tot la sectiunea acasa gasiti o lista cu bonusurile oferite de guvernul tarii tale, cat si descrierea pentru fiecare bonus ( in ce conditii se primeste acel bonus si care este factorul de baza energie (pentru bonusul de referali si lupta ) sau productivitate (pentru bonusul de munca).
Retineti ca acolo este specificat bonusul maxim care se poate obtine in conditiile in care indepliniti cerintele maxime pentru respectivul bonus.
Exemplu: daca aveti energie 1, vei primi 1% din bonusul inscris de guvern, daca aveti energie 100, vei primi 100% din bonusul inscris.
Bonusul de munca se primeste in functie de productivitate, de exemplu pentru a primi 10% din bonus vei fi nevoit sa ai 100 productivitate, productivitatea maxima fiind de 1000.
La sectiunea productivitate poti vedea din ce este compusa si cum poate aceasta sa creasca. Retineti ca bonusurile va sunt oferite de tara in care aveti cetatenia.

Bonusul pentru Referali este oferit din Fondul partenerilor in gold.
Valoarea initiala a Bonusului pentru Referali este de 3 Gold pentru fiecare referal, in functie de energia referalului, atata timp cat aceasta este mai mare de 1.

Bonusul pentru Afiliati este oferit pentru referalii tai care s-au inregistrat dupa data de  21 ale luni si se acorda in ziua de 20 a lunii urmatoare.

Recomandati tuturor link-ul dumneavoastra de referal  si câştiga comisioane din Market Glory.

Pe langa asta daca este inregistrat in perioada 21 a lunii curente si 20 a lunii viitoare vei primi bonusul Afiliati in euro in functie de activitatea lui in joc.

Punctele de afiliati sunt dobandite decat in prima luna de activitate a referalului, in perioada precizata mai sus cu conditia ca referalul sa execute zilnic minim 5 lupte/zi.

Beneficiezi de  10 puncte afiliati bonus la prima incarcare cu minim 9 euro a refereralului  in perioada respectiva.
In speranta ca am acoperit cam toate aspectele privind acest subiect inchei acest tutorial si o sa vin in completarea lui cand constat ca am omis ceva.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 7, 2013 in Bonusuri

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: