RSS

Meniuri

07 Nov

Meniuri

butoane

Acasa

La sectiunea acasa aveti afisata harta tarii, bugetul guvernului si populatia tarii in care va aflati. Tot la aceasta sectiune puteti vizualiza bonusurile oferite de guvern, si cumpara ziarele de pe piata.

Lupta

lupta

In aceasta sectiune sunt prezentati adversarii care sunt disponibili pentru lupta. Daca castigi o lupta vei primi bonusul oferit de Guvern in functie de Energia pe care o detii. Retine ca invinsul devine referalul tau si-ti va plati impozite. Daca doresti sa fi sigur ca nu vei pierde acel referal, ai posibilitatea  de al bloca pe ce perioada vrei.

Munca

munca

In aceasta sectiune sunt prezentate locurile de munca disponibile. Vei primi salariu in functie de productivitate. Salariul este afisat pentru 8 ore, pentru 1000 puncte de productivitate.

El se calculeaza dupa formula: salariul afisat/1000*productivitatea dumneavoastra.

Piata

piata

In aceasta sectiune puteti vedea toate ofertele firmelor din tara respectiva cat si licentele disponibile pentru firme. Retineti ca produsele sunt sortate in functie de calitati.
Materiile prime si licente pot fi achizitionate doar de catre companii.

Piata financiara

piata financiara

In aceasta sectiune poti sa-ti convertesti Euro in orice moneda disponibila in MarketGlory. Retineti ca in Market Glory sunt peste 80 de monede nationale si fiecare
tara opereaza cu moneda proprie. Pentru a cumpara moneda da-ti click pe imaginea si selectati ce moneda doriti sa cumparati, apoi din sectiunea “vinde” selectati ce moneda doriti sa vindeti pentru a cumpara moneda dorita.
1 euro = 4,…. gold, 1 gold = 9,…… Ron

PARTENERI

parteneri

In aceasta sectiune puteti achizitiona actiuni MarketGlory.
In momentul cand balanta in euro ajunge la 10 000 vei primi 0.01 euro dividente pe fiecare actiune detinuta. In momentul cand balanta gold ajunge la 10 000 de gold vei primi 0.01 gold pe fiecare actiune detinuta. Puteti vinde si cumpara actiuni la alti jucatori.

Intra in balanta fondului euro atunci cand:
se creaza o firma
se creaza un loc de munca
se face o retragere din joc (in acest caz cei 20% retinuti pentru retragere intra in fondul actionarilor)
se termina imediat o lupta
se termina imediat o deplasare
se cumpara actiuni de la joc
Ies din fond bonusurile acordate de fond:
10 % pentru guvernul tarii unde isi are cetatenia cetateanul care opereaza o incarcare.
10 % pentru cel care detine referalul care a facut incarcarea.
Acesti bani urmeaza sa-i recupereze fondul in momentul cand se opereaza retrageri, la retragerile din Market Glory se percepe un comision de 20 %.

AFILIATI

afiliati

In sectiunea “afiliati” gasesti link-ul propriu pe care poti sa-l trimiti la toti prietenii. Toti cei care se vor inregistra de pe link-ul propriu vor deveni referalii tai.
Plasati acest link pe forumuri, bloguri, bara de mesaje a unui chat sau a unei aplicatii de mesagerie sau trimiteti-l prin e-mail. Toti cei care se inregistreaza prin el vor deveni referalii dumneavoastra directi pe o perioada de 100 de zile, cu posibilitatea de prelungire a blocajului la un cost de 0.8 euro pentru alte 30 de zile. Ei va vor plati o taxa de maximum 20% din fiecare venit din joc in functie de energia dumneavoastra.
Cand un referal investeste in cont veti primi 10% din suma incarcata.     Retineti ca pentru fiecare referal inscris pe linkul dumneavoastra, veti primi cate 0.1 puncte de Afiliati pe zi, timp de maximum o luna de la inscriere, daca referalul este activ si da cel putin 5 lupte pe zi. Fondul de Afiliati se va distribui o data pe luna, in data de 20 a fiecarei luni, si veti primi un bonus in Euro pentru punctele intregi obtinute in luna respectiva.     In data de 21 a fiecarei luni, se vor schimba 200 de euro de la Afiliati/ Active financiare. De asemenea, pentru prima incarcare efectuata de afiliatii dumneavoastra in prima luna de la inscriere, indiferent de suma, veti primi 10 puncte de Afiliati. In subsectiunea Top puteti vedea valoarea curenta a punctului, modificabila in functie de puntajul concurentilor in top. Mai jos aveti un Top al utilizatorilor MarketGlory, in functie de numarul de puncte intregi obtinute prin programul de Afiliati.

Referali

referali

 

 

Mai jos este o lista cu referalii tai. Castigi un referal daca provoci la lupta un oponent si castigi lupta. Pierzi un referal atunci cand el pierde o lupta. Referalii tai iti vor plati o taxa de 10% din castigurile lor, in functie de energia care o ai. Daca blochezi un referal, el nu mai poate fi atacat. Un utilizator care se inregistreaza prin link-ul tau de afiliere va deveni referalul tau blocat pe o perioada de 90 zile, urmand sa decizi daca il blochezi sau il lasi liber.

Rapoarte – Tranzactii

tranzactii

Aici aveti o lista cu toate incasarile si cheltuielile pe care le efectuezi.

Guvern – Contabilitate

contabilitate guvern

Disponibilitatile financiare in caseria guvernului reprezinta active curente ale tarii. Operatiunile financiare in lei sau in valuta se pot efectua doar de membrii guvernului, dar sunt disponibile pentru vizualizare tuturor jucatorilor.
In lista de mai jos veti regasi toate valutele detinute de guvern.

Guvern – Statistici

statistici

In aceasta sectiune poti vizualiza bonusurile oferite de guvern si modul de administrare de catre guvern a trezoreriei.

Guvern – Taxe

taxe

In sectiunea Taxe sunt prezentate taxele pe care le platesti catre guvern.

Profil – Inventar

inventar personal

inventar personal 2

In aceasta sectiune poti vizualiza toate bunurile pe care le detii.  Mancarea se consuma o data la 6 ore. Daca aveti calitati de mancare diferita, prima va fi consumata cea de calitate superioara. Cafeaua poate fi consumata cand dai click pe serveste o cafea. Hainele au o durata de viata de 10 zile. Casele au o durata de viata de 30 zile.

Profil – Setari.
Din aceasta sectiune poti sa-ti modifici parola.

Alerte

alerte

In aceasta sectiune vei fi informat in momentul cand una dintre companii nu are materii prime sau bani pentru plata salariilor.

In speranta ca am acoperit cam toate aspectele privind acest subiect inchei acest tutorial si o sa vin in completarea lui cand constat ca am omis ceva.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 7, 2013 in Meniuri

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: